geschreven door Malgorzata Wawrowska, Stephanie Voskamp en Tobias Schönheit

De beste frituur in Vlaanderen!

Ben je gek op frietjes? Ben je nu in Gent? Wacht niet zo lang en ga naar de Frietketel en geniet van de superlekkere, heel speciale frietjes. De beste bediening, gezellige sfeer en aangezien de vriendelijke personeel voel je je als thuis.

Heel veel keuze voor beide vegetarisch en vleeseters. Kaasballetjes met zongedroogde tomaten, (vegetarische) stoofvleessaus en de kroketjes zijn echte aanraders. En het beste: de prijzen zijn redelijk. Kom maar langs. Bon appétit!

https://nl-nl.facebook.com/De-Frietketel-34597147572/

Tobias

Hier moet je geweest zijn!

Beste jenever liefhebber dat kan je niet missen! Sfeer een 10 waard, gezellig en legendarisch. ’t Dreupelkot biedt meer dan tweehonderd soorten jenever in alle smaken en kleuren. Supervriendelijk eigenaar, Pol maakt de kroeg echt SPECIAAAAL.  Leuke plek met gunstige prijzen. Santé!

http://www.dreupelkot.be/

Tobias 2

En nu plezier voor je oren

Alleen maar 2 stapjes te lopen vind je de Hot Club, de beste jazz club in Gent. Elke avond kun je van de live muziek genieten. Altijd van 15:00 tot 3:00 open voor iedereens plezier. Top gezellig! Biertjes, sfeer en muziek zijn alles wat je nodig hebt en bij Hot Club te vinden! Neem jouw vrienden mee en doe je vrienden een plezier.

https://www.hotclub.gent/

Tobias3

 

 

 

Advertenties