Geschreven door Beata Novakova

Na de 15 uur in de bus was ik eindelijk in Gent. Ik vertrok uit Praag om 15 uur en om 7 uur s ’ochtends was ik in Gent. Hoera! 🙂 Ik was met mijn klasgenote en we hebben nog een meisje uit Servië ontmoet die ook een deel van de zomercursus namen.

beata

We namen nog een bus naar Sint Pietersstaion en omdat we genoeg tijd hadden, hebben we beslist om naar de Stalhof te stappen. Er was maar een probleem, namelijk de Google maps. Het bleek dat het niet onze vaardigheid is.

beata2

We hebben de Huevelpoort gevonden en we dachten dat het beter en sneller zal zijn als we aan iemand anders zullen vragen. Ik vroeg aan een oude vrouw of ze weet waar de Stalhof is maar ze wist het niet. Maar er was een voorbijganger die ons had gehoord en hij heeft ons begeleid. Ik, mijn klasgenote, het meisje uit Servië, de oude vrouw en de man liepen samen naar de Stalhof. Hij heeft ons veel over Gent verteld en ze waren beide heel aardig. Bij de receptie hebben we afscheid genomen en wensten een mooie dag. Om 9 uur hebben we onze sleutels gekregen en ik deed een dutje.

beata3

S ’avonds hadden we een gezamenlijk diner en de eerste mogelijkheid om nieuwe mensen leren kennen. Na de diner gingen we met andere studenten een biertje te drinken bij de gracht.

Dat was een mooie uitsluiting van de dag.

Advertenties